Teambuilding

Teambuilding

Ben je op zoek naar een originele teambuilding die je collega's nooit zullen vergeten? Dan is Waterlimo iets voor jouw organisatie. Met onze snelle en wendbare boten kunnen we de Schelde verkennen en tot diep in de haven varen. 

Teambuilding

Bij de Waterlimo kan je samen met je collega’s de schelde ontdekken op een manier waarop je ze nog nooit hebt gezien. We varen tussen de grootste containerschepen in de Antwerpse haven tot de mooiste hoekjes van de schelde rond Rupelmonde. Je kan een boot met skipper huren tot 6 personen of huur meerdere boten tegelijk voor een nog groter groepsgevoel! Het is eveneens mogelijk om je rondvaart te combineren met een bezoek aan een restaurant langs de vaarroute. Neem gerust contact op en dan bekijken we samen wat mogelijk is om er een fantastische dag van te maken!

Personen

2 - 20 max. 6 personen/boot

Duurtijd

2u - 8u -0,5h vanuit Antwerpen

Vanaf

€340

Gerelateerde activiteiten

Schelde rondvaart – Stroomopwaarts (2u)

Schelde rondvaart – Stroomopwaarts (2u)

Laat je meevoeren langs één van de mooiste rivierlandschappen van ons land en geniet van de Stille Waters. (Min. €390/ boot)

Personen

2 - 18 (6p./ boot)

Duurtijd

2u

Type boot

XO EXPLR 9

Vanaf

€65
Privé: De Rupel roept

Privé: De Rupel roept

Deze ontspannende rondvaart neemt u mee op ontdekking in de wondermooie Rupelstreek. Een unieke tocht langs de smalle, maar prachtige zijrivier van de machtige Schelde.

Personen

2 - 18 (6p./ boot)

Duurtijd

2u

Type boot

XO EXPLR 9

Vanaf

€390

Op zoek naar een gepersonaliseerde vaarbeleving?

Teambuilding, trouw of een andere speciale gelegenheid? Aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen met jouw specifieke wensen of vragen.

Verras een kennis op unieke wijze met een cadeaubon voor een rondvaart met de Waterlimo.