Teambuilding

Teambuilding

Wil je een teambuilding organiseren die je collega's bijblijft? Ontdek Waterlimo! Stap aan boord van onze luxe boten en verken de Schelde of vaar tot in het hart van de haven. Laat je team versteld staan van deze unieke ervaring en versterk de band tussen collega's op een manier die ze nooit zullen vergeten. Bereid je voor op een onvergetelijke reis vol teamspirit en samenwerking!

Teambuilding

Dompel je team onder in een buitengewone teambuildingervaring met de Waterlimo! Ga aan boord van onze luxueuze boten en verken de majestueuze wateren van de Schelde of ontdek de verborgen hoeken van de bruisende haven van Antwerpen. Dit wordt niet zomaar een teambuilding; het wordt een betoverende reis waarbij de band tussen collega’s wordt versterkt op een manier die lang bij zal blijven. Bereid je voor op een reis doordrenkt met onvergetelijke momenten. Kortom een ervaring die niet alleen de horizon van jullie team verbreedt, maar ook blijvende herinneringen creëert.

Personen

2 - 20+

Duurtijd

1u - 8u

Vanaf

€150

Gerelateerde activiteiten

Rondvaart Yerseke & Port of Antwerp

Rondvaart Yerseke & Port of Antwerp

Een rondvaart waarbij het beste van 3 werelden gecombineerd wordt. De haven van Antwerpen, het culinaire en pittoreske Yerseke, en de prachtige natuur op de Schelde. Kortom de ideale ingrediënten voor een onvergetelijke dag! (Min. €1194,-/ boot)

Personen

2 - 18 (6p./ boot)

Duurtijd

9u

Type boot

XO EXPLR9

Vanaf

€199
Boottocht door de Antwerpse stadshaven (2u)

Boottocht door de Antwerpse stadshaven (2u)

Tijdens de luxueuze, privé rondvaart in de stadshaven passeren we langs belangrijke gebouwen zoals het MAS en het Havenhuis. Bewonder de unieke architectuur vanop het water, terwijl je in stijl geniet met een glaasje bubbels in de hand. (Opstapplaats aan het MAS: Nassaubrug)(Min. €270/ boot)

Personen

2 - 12

Duurtijd

2u

Type boot

Isloep Rapida 750

Vanaf

€45
Havenrondvaart – Containerterminals

Havenrondvaart – Containerterminals

U vaart langs imposante mastodonten en beleeft van dichtbij de duizelingwekkende hectiek van een wereldhaven. Tijdens de rondvaart richting de containerterminals brengen we u tot in het Deurganckdok. In dit grootste getijdendok ter wereld vaart u in de schaduw van de allergrootste containerschepen.

Personen

2 - 18 (6p./ boot)

Duurtijd

2u

Type boot

XO EXPLR 9

Vanaf

€79

Op zoek naar een gepersonaliseerde vaarbeleving?

Teambuilding, trouw of een andere speciale gelegenheid? Aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen met jouw specifieke wensen of vragen.

Verras een kennis op unieke wijze met een cadeaubon voor een rondvaart met de Waterlimo.