Huwelijksaanzoek

Huwelijksaanzoek

Met een romantisch decor, fonkelende lichtjes en een zacht briesje dat liefde in de lucht brengt, wordt elk detail verzorgd voor dit bijzondere moment. Laat de magie van de omgeving je liefdesverklaring begeleiden terwijl je partner vol verwondering en emotie toekijkt. Geniet van een privémoment dat de belofte van een gedeelde toekomst omarmt.

Huwelijksaanzoek

Betreed een perfecte setting, doordrenkt van romantiek en zorgvuldig samengesteld tot in de kleinste details. Terwijl jij je liefdesverklaring uitspreekt, wordt deze vergezeld door de betoverende ambiance om je heen. De romantische setting werkt als een sfeervolle metgezel terwijl je partner vol verwondering en emotie naar je woorden luistert. Het is meer dan alleen een moment van liefdesverklaring; het is een privémoment doordrenkt met beloften van een gedeelde toekomst, omgeven door een omhullende magie die jullie samenzijn onvergetelijk maakt.

Personen

2 - 20+

Duurtijd

1u - 8u

Vanaf

€150

Gerelateerde activiteiten

Boottocht door de Antwerpse stadshaven (2u)

Boottocht door de Antwerpse stadshaven (2u)

Tijdens de luxueuze, privé rondvaart in de stadshaven passeren we langs belangrijke gebouwen zoals het MAS en het Havenhuis. Bewonder de unieke architectuur vanop het water, terwijl je in stijl geniet met een glaasje bubbels in de hand. (Opstapplaats aan het MAS: Nassaubrug)(Min. €270/ boot)

Personen

2 - 12

Duurtijd

2u

Type boot

Isloep Rapida 750

Vanaf

€45
Schelde rondvaart – Stroomopwaarts

Schelde rondvaart – Stroomopwaarts

Geniet van een van de mooiste rivierlandschappen van ons land. Mysterieus in de winter en heerlijk verfrissend op een zwoele zomerdag. Stroomopwaarts op de Schelde glijden prachtige natuur en pittoreske dorpjes aan u voorbij.

Personen

2 - 18 (6p./ boot)

Duurtijd

2u - 4u

Type boot

XO EXPLR 9

Vanaf

€79
Rondvaart Yerseke & Port of Antwerp

Rondvaart Yerseke & Port of Antwerp

Een rondvaart waarbij het beste van 3 werelden gecombineerd wordt. De haven van Antwerpen, het culinaire en pittoreske Yerseke, en de prachtige natuur op de Schelde. Kortom de ideale ingrediënten voor een onvergetelijke dag! (Min. €1194,-/ boot)

Personen

2 - 18 (6p./ boot)

Duurtijd

9u

Type boot

XO EXPLR9

Vanaf

€199

Op zoek naar een gepersonaliseerde vaarbeleving?

Teambuilding, trouw of een andere speciale gelegenheid? Aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen met jouw specifieke wensen of vragen.

Verras een kennis op unieke wijze met een cadeaubon voor een rondvaart met de Waterlimo.