Boek je ervaring met waterlimo

Boek je ervaring

Beleef een unieke ervaring met onze waterlimo's. Er zijn enorm veel gelegenheden waarvoor een belevenis op de Schelde in aanmerking komt. Hieronder vind je enkele voorbeelden.

Schelde rondvaart - Stroopomwaarts

Vanaf €79 p.p.

Stap aan boord voor een betoverende reis door de Scheldevallei. Laat je meevoeren langs een van de mooiste rivierlandschappen van ons land.

Rondvaart - Op zoek naar zeehonden

Vanaf €120 p.p.

Verrekijkers bij de hand, want het wordt een ware safari over de Schelde, op zoek naar bruinvissen en zeehonden.

Boottocht - de Antwerpse stadshaven

Vanaf €45 p.p.

Verken de prachtige stadshaven tijdens een betoverende rondvaart langs iconische bezienswaardigheden, waaronder het indrukwekkende MAS en het opvallende Havenhuis.

Havenrondvaart - Containerterminals

Vanaf €79 p.p.

U vaart langs imposante mastodonten en beleeft van dichtbij de duizelingwekkende hectiek van een wereldhaven. Tijdens de rondvaart richting de containerterminals brengen we u tot in het Deurganckdok.

Havenrondvaart - Yerseke & Port of Antwerp

Vanaf €199 p.p.

Een rondvaart waarbij het beste van 3 werelden gecombineerd wordt. De haven van Antwerpen, het culinaire en pittoreske Yerseke, en de prachtige natuur op de Schelde.

Rondvaart Gent - “Van Steen tot Steen”

Vanaf €199 p.p.

Er is geen betere manier om van de ene stad naar de andere te reizen dan met de Waterlimo! Laat je onderweg verwennen door de prachtige natuur van de Scheldevallei.

Rondvaart - Zierikzee

Vanaf €199 p.p.

Een Waterlimo rondvaart naar het hart van Zeeland, Zierikzee! Verwacht een onvergetelijke dag waarbij je wordt betoverd door de schoonheid van de Schelde, de grootsheid van de Antwerpse haven en de rijke Zeeuwse cultuur.

Vrije vaart

Vanaf €300

Verras een kennis op unieke wijze met een cadeaubon voor een rondvaart met de Waterlimo.