Vanaf

€199

Rondvaart Yerseke & Port of Antwerp

Stap aan boord aan het Steenplein en vaar langs de majestueuze Deurganckdok, waar de grootste containerschepen ter wereld continu laden en lossen. Een echt spectaculair schouwspel! Hierna varen we de Schelde verder af tot de sluizen van Hansweert die ons toegang verlenen tot de serene Oosterschelde. Daar is het perfecte moment voor een heerlijk glas champagne aan boord terwijl je geniet van de rustige wateren. Tegen het middaguur leggen we aan in Yerseke, waar je kunt smullen van lokale lekkernijen zoals Oosterschelde-kreeft, oesters en mosselen in een unieke setting. Na deze culinaire ervaring gaan we weer aan boord om de terugtocht aan te vatten en eindigen we deze dag opnieuw af aan het Steenplein.
(In samenspraak kan de terugweg ook gebeuren via Oesterdam en de Schelde-Rijn verbinding. Deze weg brengt ons recht naar het hart van de Antwerpse Haven. Met deze optie, meren we opnieuw in het Kempisch dok, gelegen in de Cadixwijk. Zo’n 20 minuten te voet van het Steenplein.)

Meer informatie

Personen

2 - 18 (6p./ boot)

Duurtijd

9u

Vaartype

Rustig & Relax (XO EXPLR9)

Bezienswaardigheden

  • Natuur
  • Haven van Antwerpen

Inclusief

1 Fles champagne & Grissini's

Op zoek naar een gepersonaliseerde vaarbeleving?

Teambuilding, trouw of een andere speciale gelegenheid? Aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen met jouw specifieke wensen of vragen.

Verras een kennis op unieke wijze met een cadeaubon voor een rondvaart met de Waterlimo.